"Som els teus cansaladers de confiança des de 1958.

I de l'experiència hem après què vols i com ho vols.
Som autèntics especialistes en pernil ibèric, pernils curats i embotits ibèrics. Deixa't seduir per la nostra sel·lecció de formatges artesans i d'importació.
No oblidis el foie del Périgord o els patés.
Fem mil elaborats que et faran la vida més fàcil, així com el nostre ventall de plats preparats.
I ningú tria com nosaltres les carns fresques i els embotits, que elaborem, des de les granges al teu plat"

Cansaladeries Medrán, passió per les coses ben fetes

dissabte, 10 de maig del 2008

Pont gastronòmic



Aquest cap de setmana molts sabadellencs i sabadellenques viatjaran arreu de la geografia del nostre país. Alguns passaran aquests tres dies de festa rodejats de la natura del Pirineu o de l’olor de sal de les costes catalanes, encara que el temps no acompanyi. Per altres persones, el cap de setmana començarà als aeoroports de Barcelona, Girona o Reus, posant rumb a alguna de les capitals europees.

Volem fer-nos ressò d’un article aparegut fa uns dies al diari “El País” on Patricia Tubella ens informa de com els londinencs han rebut amb excel·lent acollida la nova cuina espanyola.

L’article recull els canvis que s’han experimentat a la capital del Regne Unit respecte als productes “Made in Spain”, i com menjar unes tapes està cada cop més de moda entre els anglesos.

Tubella recomana 4 locals a la capital londinenca que, en cas que de cop us vingui un atac d’enyorança, podeu acabar visitant. Aquí podeu consultar les seves webs: Brindisa, Barrafina, Lola Rojo, Maze i Cambio de Tercio.

En tot cas, el què si és cert és que la passió pel pernil ibèric no coneix fronteres: els londinencs cada cop estan més acostumats a començar les seves nits de festa amb un plat de pernil ibèric, demostrant així que saben el què mengen.

Londres, una capital que marca tendències, avui viu una autèntica tendència: el pernil ibèric. I diuen que si pot ser 5 Jotas millor que millor... clar que si tastessin els pernils que Manel Medrán selecciona un per un pels clients de Cansaladeries Medrán, més que tendència acabarien patint l’autèntic amor per aquest producte deliciós i saludable.