Aquest cap de setmana molts sabadellencs i sabadellenques viatjaran arreu de la geografia del nostre país. Alguns passaran aquests tres dies de festa rodejats de la natura del Pirineu o de l’olor de sal de les costes catalanes, encara que el temps no acompanyi. Per altres persones, el cap de setmana començarà als aeoroports de Barcelona, Girona o Reus, posant rumb a alguna de les capitals europees.
Volem fer-nos ressò d’un article aparegut fa uns dies al diari “El País” on Patricia Tubella ens informa de com els londinencs han rebut amb excel·lent acollida la nova cuina espanyola.
L’article recull els canvis que s’han experimentat a la capital del Regne Unit respecte als productes “Made in Spain”, i com menjar unes tapes està cada cop més de moda entre els anglesos.
Tubella recomana 4 locals a la capital londinenca que, en cas que de cop us vingui un atac d’enyorança, podeu acabar visitant. Aquí podeu consultar les seves webs: Brindisa, Barrafina, Lola Rojo, Maze i Cambio de Tercio.
En tot cas, el què si és cert és que la passió pel pernil ibèric no coneix fronteres: els londinencs cada cop estan més acostumats a començar les seves nits de festa amb un plat de pernil ibèric, demostrant així que saben el què mengen.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada