"Som els teus cansaladers de confiança des de 1958.
I de l'experiència hem après què vols i com ho vols.
Som autèntics especialistes en pernil ibèric, pernils curats i embotits ibèrics. Deixa't seduir per la nostra sel·lecció de formatges artesans i d'importació.
No oblidis el foie del Périgord o els patés.
Fem mil elaborats que et faran la vida més fàcil, així com el nostre ventall de plats preparats.
I ningú tria com nosaltres les carns fresques i els embotits, que elaborem, des de les granges al teu plat"
Cansaladeries Medrán, passió per les coses ben fetes
diumenge, 25 de maig del 2008
Investigacions en curs
Els científics de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) stan estudiant la manera de reduir a la meitat la sal que porta el pernil ibèric sense alterar ni la textura ni l'aroma ni, en la mesura del possible, el seu sabor. La recerca forma part d'un projecte d'investigació batejat com a Truefood, dotat amb un pressupost de 24 milions d'euros (16 aportats per la UE i la resta, per les empreses del sector), busca millorar la competitivitat en la producció d'aliments tradicionals. També es vol reduir la sal del salmó i preservar les qualitats antioxidants de la melmelada de maduixa malgrat la pasteurització.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada