"Som els teus cansaladers de confiança des de 1958.

I de l'experiència hem après què vols i com ho vols.
Som autèntics especialistes en pernil ibèric, pernils curats i embotits ibèrics. Deixa't seduir per la nostra sel·lecció de formatges artesans i d'importació.
No oblidis el foie del Périgord o els patés.
Fem mil elaborats que et faran la vida més fàcil, així com el nostre ventall de plats preparats.
I ningú tria com nosaltres les carns fresques i els embotits, que elaborem, des de les granges al teu plat"

Cansaladeries Medrán, passió per les coses ben fetes

dijous, 29 de novembre del 2007

Menú de Nadal

Tu només pensa en quina vaixella posaràs a taula. I quines estovalles cal posar a joc.

Pensa en posar el cava a la nevera. I en obrir el vi abans d'entaular-vos.

No cal que estigeu pendents de si això o allò es crema. Ni si la pasta està massa cuita. O s'ha enganxat a la paella. No, res d'això.

Només has de triar un primer plat, un segon i les postres. Així de fàcil.

I escalfar-ho, és clar!


Primers plats
Còctel de pinya amb gambes
Entremesos de Nadal
Canelons casolans
Conxa de marisc
Pebrots del piquillo farcits de bacallà


Segons plats
Cuixa de pollastre farcida tradicional
Cuixa de gall d’indi rostitda amb panses i pinyons
Calamarsons farcits
Picantó amb gambes

Postres
Pastís de xocolata Selva Negra
Pastís de torró
Tiramisú

I si compres de la següent manera, el cava el posem nosaltres!
  • Per cada dos menús, una ampolla de cava Freixenet Carta Nevada
  • Per cada quatre menús, una ampolla de cava Anna de Codorniú

26'95€/menú