"Som els teus cansaladers de confiança des de 1958.

I de l'experiència hem après què vols i com ho vols.
Som autèntics especialistes en pernil ibèric, pernils curats i embotits ibèrics. Deixa't seduir per la nostra sel·lecció de formatges artesans i d'importació.
No oblidis el foie del Périgord o els patés.
Fem mil elaborats que et faran la vida més fàcil, així com el nostre ventall de plats preparats.
I ningú tria com nosaltres les carns fresques i els embotits, que elaborem, des de les granges al teu plat"

Cansaladeries Medrán, passió per les coses ben fetes

dijous, 29 de novembre del 2007

Els plats de Nadal: carns

Les carns són la nostra especialitat, és evident.

Només seleccionem les millors matèries primeres, del porc al xai, passant per la vedella. La nostra vedella és dels prats de Girona i sí ja coneixes la nostra carn fresca, entendràs perquè val la pena fer-nos confiança.

Aquest Nadal t'oferim tots aquest plats de carns:

  • Garrí al forn
  • Cuixa o espatlla de cabrit al forn
  • Espatlla de xai al forn (ternasco)
  • Vedella amb bolets
  • Llonza llaminera de porc rostida amb bolets