"Som els teus cansaladers de confiança des de 1958.

I de l'experiència hem après què vols i com ho vols.
Som autèntics especialistes en pernil ibèric, pernils curats i embotits ibèrics. Deixa't seduir per la nostra sel·lecció de formatges artesans i d'importació.
No oblidis el foie del Périgord o els patés.
Fem mil elaborats que et faran la vida més fàcil, així com el nostre ventall de plats preparats.
I ningú tria com nosaltres les carns fresques i els embotits, que elaborem, des de les granges al teu plat"

Cansaladeries Medrán, passió per les coses ben fetes

dijous, 29 de novembre del 2007

Els plats de Nadal: aus

Què seria de les festes de Nadal sense un bon pollastre, rostit o farcit?

I el gall d'indi?

Tenim tantes combinacions com imagines; de ben segur acabaràs encarregant algun dels següents plats:

  • Pollastre farcit tradional (ou, bacó i pebrot)
  • Pollastre de pagès farcit
  • Cuixes de pollastre farcides tradional (ou, bacó i pebrot)
  • Cuixes de pollastre farcides de gambes
  • Picantons amb gambes
  • Ànec amb peres
  • Ànec a la taronja
  • Gall d’indi negre rostit amb panses i pinyons


Segur que ja els hi has reservat un lloc a taula...