"Som els teus cansaladers de confiança des de 1958.

I de l'experiència hem après què vols i com ho vols.
Som autèntics especialistes en pernil ibèric, pernils curats i embotits ibèrics. Deixa't seduir per la nostra sel·lecció de formatges artesans i d'importació.
No oblidis el foie del Périgord o els patés.
Fem mil elaborats que et faran la vida més fàcil, així com el nostre ventall de plats preparats.
I ningú tria com nosaltres les carns fresques i els embotits, que elaborem, des de les granges al teu plat"

Cansaladeries Medrán, passió per les coses ben fetes

dilluns, 16 de febrer del 2009

Dijous Gras


Aquest dijous, molts de vosaltres us adonareu com qui no vol la cosa que torna a ser Dijous Gras... i pels que tenen la mateixa passió que nosaltres per les nostres tradicions, tenim un petit secret a explicar-vos...

Aquest any, a part d'elaborar la botifarra d'ou com sempre s'ha fet (i ja sabeu que la nostra és ben bona!), hem decidit posar tot el nostre enginy per elaborar unes delicioses varietats d'aquest embotit tan nostrat.

Així, aquesta setmana podràs degustar la botifarra d'ou amb:
  • Patata i ceba
  • Escalivada
  • Sobrassada
  • Carbassó i ceba
  • Espinacs, panses i pinyons

Dijous Gras segueix a la teva taula amb els nostres llardons... i el pastís de llardons amb caramel!

I no t'oblidis de les botifarres Medrán, sanes, naturals... i que un cop passades per la paella són delicioses.

Aquesta setmana, de botifarra va la cosa. I a més, amb elles, t'ajudem a estalviar: amb la compra de tres botifarres, una útil guardiola de regal (fins a esgotar existències).

Ja ho diu la dita... per Dijous Gras, botifarra menjaràs!