"Som els teus cansaladers de confiança des de 1958.
I de l'experiència hem après què vols i com ho vols. Som autèntics especialistes en pernil ibèric, pernils curats i embotits ibèrics. Deixa't seduir per la nostra sel·lecció de formatges artesans i d'importació. No oblidis el foie del Périgord o els patés. Fem mil elaborats que et faran la vida més fàcil, així com el nostre ventall de plats preparats. I ningú tria com nosaltres les carns fresques i els embotits, que elaborem, des de les granges al teu plat"
Per cada quilo de formatge calen 16 litres de llet.
De sabor característic, és ideal per acompanyar la pasta, com a aperitiu o per menjar amb mel.
No oblideu acompanyar la vostra amanida amb encenalls de parmgiano i vinagre de Mòdena.
És un formatge únic i és objecte d'un especial control.
Per a qui vol saber més, la web del consorci del Parmigiano Reggiano
I aquí teniu el vídeo de l'anunci de Parmigiano Reggiano d'aquest Nadal. Nosaltres tenim els anuncis de torrons que ens anuncien el Nadal. Els italians, el del Parmiggiano!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada