"Som els teus cansaladers de confiança des de 1958.

I de l'experiència hem après què vols i com ho vols.
Som autèntics especialistes en pernil ibèric, pernils curats i embotits ibèrics. Deixa't seduir per la nostra sel·lecció de formatges artesans i d'importació.
No oblidis el foie del Périgord o els patés.
Fem mil elaborats que et faran la vida més fàcil, així com el nostre ventall de plats preparats.
I ningú tria com nosaltres les carns fresques i els embotits, que elaborem, des de les granges al teu plat"

Cansaladeries Medrán, passió per les coses ben fetes

dijous, 12 d’abril del 2007

El Formatge de la setmana 11-18 abril

P a r m i g i a n o R e g g i a n o


De llet de vaca, no es fabrica: es fa.


Per cada quilo de formatge calen 16 litres de llet.


De sabor característic, és ideal per acompanyar la pasta, com a aperitiu o per menjar amb mel.


No oblideu acompanyar la vostra amanida amb encenalls de parmgiano i vinagre de Mòdena.


És un formatge únic i és objecte d'un especial control.




Per a qui vol saber més, la web del consorci del Parmigiano Reggiano

I aquí teniu el vídeo de l'anunci de Parmigiano Reggiano d'aquest Nadal. Nosaltres tenim els anuncis de torrons que ens anuncien el Nadal. Els italians, el del Parmiggiano!